Telemarketing Aalborg

Vi hjælper dig til at få mere overskud

Få mere tid og flere ressourcer til at nå dine kunder og dermed maksimere dit salg og dit overskud. Få kvalificeret hjælp fra Jysk Telemarketing til at skabe flere gode kontakter og relationer.

Klik rundt og se hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Du er også velkommen til at skrive eller ringe.

Se hvad vi kan tilbyde

Kundeservice_analyse_leads_06

Vision

Vi hjælper gerne andre på vej
Jysk Telemarketing arbejder konstant på at blive den telemarketingpartner i Danmark, der hjælper sine kunde bedst muligt – både målt på kvalitet og på salgssucces.

Det opnår vi ved altid at have en motiveret, seriøs og absolut hjælpsom medarbejderstab – samt ved altid at følge nogle helt enkle og etiske principper.

Værdier

Vi er åbne, målrettede og hjælpsomme
Jysk Telemarketing er åbne overfor nye måder at løse opgaver på, og vi er altid villige til at gå nye veje. Vi elsker, når andre lykkes – især når det sker ved hjælp af vores stærke løsninger og gode kompetencer.

Jysk Telemarketing er målrettede i både tanker og handlinger, og vi er altid parate til at opfylde andres mål og ønsker. Vi holder meget af resultater – især når de optræder positivt på vores kunders bundlinier.

Jysk Telemarketing er hjælpsomme af sind, og vi er altid klar til at give en ekstra hånd. Vi kan lide, når andre får succes – især når vi selv har haft en finger eller tre med i spillet.

Historie

Hjælpsomhed går aldrig af mode
Jysk Telemarketing er vokset direkte ud af andre virksomheders behov for at få hjælp til selv at vokse.
Det hele begyndte i 2002, hvor Annette Koch Byrdal besluttede sig for at udnytte erfaringer og kompetencer fra lignende jobs til at skabe egen virksomhed.
I slutningen af 2003 stødte John Stellan til.

Medarbejder

Det hjælper med en god styrke i ryggen
Jysk Telemarketing har en stærk og alsidig medarbejderstab i ryggen. Vi kan til enhver tid stille et hold af kompetente og engagerede konsulenter, der dækker bredt ift. branchekendskab, erfaring, alder, uddannelse og interesser.

For at sikre optimalt udbytte af et hvert samarbejde, udvikler, coacher og uddanner vi konstant vores medarbejdere, så de altid er korrekt klædt på til hver eneste opgave.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Jysk Telemarketing
Cookie- og privatlivspolitik