Services

Døgnåbent 07-23

Jysk Telemarketing A/S, har åbent hele døgnet rundt, alle ugens dage og hele året. Vi kan blandt andet være behjælpelige med kundeservice, besvarelse og/eller overvågning SoMe både dag og nat, receptionsopkald, vagtopkald og meget mere. Har du en opgave som har behov for telefon bemanding døgnet rundt, så ring til os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med det.

Kundeservice_analyse_leads_08

Kundeservice

Vi hjælper dig med at yde bedre service.
Giv dine kunder den bedste service – og opnå mersalg og loyalitet. Overlad dine kundeserviceopgaver og CRM helt eller delvis til os.
Vi hjælper gerne ved overflow i forbindelse med kampagner eller sæsonbetonet salg, eller som afløsning i ferier og weekender.

Vi sætter en ære i at give hver eneste kunde en venlig og kompetent betjening. Har du brug for en hjælpende hånd på din egen adresse, kommer vi også gerne der.

Receptionist

Vi hjælper dig med at byde velkommen med en professionel receptionist.
Få dine kunder til at føle sig godt tilpas fra første sekund. Lad en venlig stemme byde dem velkommen når de ringer, og giv dem en god og professionel fornemmelse af din virksomhed. Det gør det nemmere at skabe loyale og tilfredse kunder.

Jysk Telemarketing har nogle af branchens dygtigste og mest hjælpsomme medarbejdere, som konstant bliver coachet i, hvordan man yder optimal service via telefonen.

Reception
Analyser

Analyser

Vi hjælper dig med at få svar på det hele.
Jo mere du ved om dine kunder og dit marked, jo nemmere er det at opnå de rigtige resultater. Ved hjælp af moderne og effektive analyseværktøjer hjælper vi dig til at finde de korrekte svar og give dem videre til dig.

Jysk Telemarketing arbejder konstant på at udvikle og forbedre præcise og effektive redskaber til at analysere og undersøge de eventuelle fordele eller risici, du står overfor i en given situation ift. etablering af salg, marked og målgrupper.

Salg

Vi tager i øjeblikket ikke flere salgsopgaver ind!

Vi hjælper dig med at få dine varer over disken.
Spild ikke tiden på at overtale de forkerte personer til at købe dine produkter og ydelser. Overlad salget til os. Vi finder frem til de beslutningsdygtige personer i enhver virksomhed eller organisation, og får dine ordrer direkte ind i butikken til dig.

Jysk Telemarketing har de helt rigtige værktøjer til at booste et salg over telefonen, og vores konsulenter er altid korrekt opdaterede på de produkter og ydelser, de sælger.

Salg_02
Mødebook

Mødebooking

Vi tager i øjeblikket ikke flere mødebookningsopgaver ind!

Vi hjælper dig med at skabe kontakter.
Få frihed til at skabe et bedre salg. Lad os booke det første møde og hjælpe med at etablere initialkontakten – så kan dine konsulenter bruge flere resourser på det direkte salg ude hos kunden.

Jysk Telemarketing har mødebooking som en af sine absolutte kernekompetencer. Vi opnår kontakter og relationer via uddannelse, erfaring og systematiske værktøjer.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Jysk Telemarketing
Cookie- og privatlivspolitik